Karen is moeder van 3 kinderen (Storm, Mikki Moon en Rif) en woont met haar gezin sinds een aantal jaren in Nieuw Zeeland. Zij blogt bijna dagelijks over alles wat haar bezighoudt. En dat is best veel....
donderdag 2 februari 2012
Tip van de dag
Deeg voor de gewone zandkoekjes is zo gemaakt. Nu kun je deze koekjes wat opvrolijken door het een vorm te geven of te bewerken met een stempelafdruk. Koop wat grappige houten stempels, druk ze in het deeg en je hebt koekjes om door een ringetje te halen. Succes!
Deeg zandkoekjes:
100 gram basterdsuiker
200 gram bloem
150 gram boter
3 gram zout
Oven ca. 160 graden
Baktijd 20 tot 25 minuten
De basterdsuiker even zeven en alle bestanddelen in een kom doen. Boter in stukjes snijden en kneden tot het een grote compacte bol wordt. Knutselen maar!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten